Als u ervoor kiest om uw tuin volledig door Trendy Green Design te laten ontwerpen dan kiest u voor kwaliteit. Voor het ontwerp werken we samen met tuinarchitect Jef Verheijen die reeds de mooiste creaties op zijn naam heeft staan.

Trendy Green Design neemt het volledige beplantingsplan voor haar rekening. Door afwisselend te werken met tuinplanten en exclusieve tuinornamenten krijgt uw tuin de gewenste uitstraling. Bij de keuze van de beplanting wordt uiteraard rekening gehouden met uw beschikbare tijd. Afhankelijk van uw keuze voor een onderhoudsvriendelijke of onderhoudsintensieve tuin zal de beplanting hierop worden afgestemd.

Aan de hand van uw wensen gaat Jef Verheijen samen met Trendy Green Design aan de slag om van uw tuin een prachtige, sfeer- en stijlvolle creatie te maken.

Tijdens de ontwerpfase wordt u regelmatig betrokken bij het creatieve proces om te komen tot het gewenste eindresultaat. U bepaalt zelf hoe de uitvoeringsfase wordt vormgegeven. Trendy Green Design staat u hierbij graag ter zijde en verzorgt in ieder geval het volledige beplantingsplan.

Nieuwsgierig naar een aantal gerealiseerde projecten?

Klik hier of op Projecten voor een overzicht.