Naast de losse verkoop van exclusieve tuinplanten neemt Trendy Green Design ook kleine en grote projecten voor particulieren of bedrijven aan. Hieronder vindt u een aantal gerealiseerde projecten, klikt u op de foto's als u een uitgebreide fotoreportage wilt zien.


Particulier BelgiŽ

De tuin bij dit statige huis is volledig aangepakt. De ontwerper heeft in nauwe samenwerking met de eigenaar een sfeer gecreŽerd wat doet denken aan een tuin bij een Engels landgoed aan de ene kant en een strakke uitstraling met diverse zichtlijnen aan de andere kant. Trendy Green Design heeft het plan tot uitvoering gebracht en "her en der zullen er nog wat veranderingen plaatsvinden", zo laat de eigenaar weten. Er is gebruik gemaakt van een enorme verscheidenheid aan planten, hagen en ornamenten. Buxus in verschillende vormen, Beukenwolk, diverse bodembedekkers, we vinden het allemaal terug. Proef de sfeer!


Particulier Rhoon 2

Dit landelijk huis is volledig rondom aangepakt. In het ontwerp heeft ieder "gebied" zijn eigen uitstraling gekregen. Aan de achterkant van het pand zijn de planten en ornamenten vooral recht en strak en voor het huis is er veel gebruik gemaakt van rondingen die levendigheid uitstralen. In dit project met twee gezichten is gebruik gemaakt van Steeneik, Buxus in verschillende snoeivormen, Hulst, verschillende bodembedekkers, Rode beuk, Olijfwilg, Sierpeer, Rhodondendron Cunningham White en boompje op stam.


Particulier Poortugaal 2

Dit prachtige resultaat is in 2010 tot stand gekomen nadat alle mogelijkheden waren besproken. Dit karakteristiek pand heeft een karakteristieke tuin met veel hoekjes en nisjes. Er is gebruik gemaakt van Buxus in verschillende vormen, een beukenwolk, Japanse Esdoorn, diverse bodembedekkers (o.a. Pachysandra Terminalis), een Olijfwilg, de Dryopteris en de schoenlappersplant. We vinden rustpunten en uitgesproken ornamenten terug in het ontwerp zodat het geheel in balans is.


Particulier Zundert 3

Dit maal een project (2010) op basis van een eigen ontwerp en initiatief van John zelf. In deze ruimte laat John zien wat de mogelijkheden zijn en dat zijn planten, hagen en ornamenten niet alleen voor de "grote" tuinen bedoelt zijn. In deze tuin wordt gebruik gemaakt van de bekende taxushagen en buxusbollen in combinatie met bodembedekkers Phlox, Geranium Renardii en Leliegras. Als onderbrekend element zijn de beukenzuilen toegepast. Bij de foto's krijgt u een impressie te zien, net na het afronden.


Particulier Rhoon 1

Een leuk project met een prachtig resultaat. Na een zorgvuldige plantkeuze en een prachtige scharkering, is ook deze tuin een succes geworden. Kijk snel naar de foto's om een indruk te krijgen wat Trendy Green Design voor u kan betekenen.


Particulier Zundert 2

Opnieuw een prachtig resultaat. Tuinarchitect Jef Verheijen heeft opnieuw in samenwerking met Trendy Green Design een particuliere tuin ontworpen, ditmaal zelfs geheel om het huis. Voor- en achtertuin zijn voorzien van een enorme verscheidenheid aan plantsoorten die perfect op elkaar zijn afgestemd. Strakke lijnen, buxuswolken, haagafscheiding van Taxus, sierbomen zoals de Palmbomen, groene beuk  en sierperen, bodembedekkers zoals Geranium en Pachysandra, witte grote roos, stekelnootje en de Eikenblad Hortensia.  De foto's spreken voor zich, ga snel kijken!


Warme Winter Show 2008 te Zundert

De omliggende tuinen van de sfeervolle boerderij, waar jaarlijks de Warme Wintershow wordt georganiseerd, was volgens Decorateur Martin de Boer aan een vernieuwing toe. De Warme Wintershow is voor Trendy Green Design de gelegenheid om haar assortiment aan een breed publiek te laten zien. Tevens bestaat de mogelijkheid om op deze dagen andere planten, ornamenten, hagen en bomen te bezichtigen en aan te schaffen. De ruimtes van de boerderij zijn ingericht met veel antiek, meubels en bloemwerk. De tuin is het kunststukje van Trendy Green Design. Met een vast team van vijf man zet Martin de Boer een show neer die zelfs in Duitsland bekend is. De show en daarmee ook de tuin zijn zeker de moeite waard!

In deze tuin is gebruik gemaakt van "Blauweregen", Buxusbollen in wolk- en bolvorm, Taxushagen, Leilinde's, Hortensia's, "Rode Beuken", "Oude Beuken" op stam, het "Stekelnootje" en nog veel meer. Bekijk de foto's van deze "warme" tuin.


Particulier 3 Hoogstraten

Met recht een prachtig resultaat! Tuinarchitect Jef Verheijen heeft opnieuw in samenwerking met Trendy Green Design een particuliere tuin ontworpen om bij weg te dromen. Strakke lijnen, buxuswolken, haagafscheiding van Taxus, sierbomen zoals de "Rode Beuk" en sierperen, Pachysandra (bodembedekkers), alles zit verwerkt in deze tuin. Bekijk de foto's en geniet!


Particulier Poortugaal 1

Dit relatief klein project heeft wederom extra karakter gegeven aan deze tuin. De eigenaar van deze tuin was op zoek naar een "eye-catcher" rondom de vijver. De befaamde buxuswolken spraken erg aan en daarom was Trendy Green Design een logische keuze. Het resultaat mag er zijn.


Scholengemeenschap Mencia Sandrode te Zundert

Trendy Green Design heeft bij de nieuwe scholengemeenschap de gehele groenvoorziening rond het gebouw mogen verzorgen. Veel groen en weinig onderhoud waren de kernwoorden bij deze opdracht. We hebben gekozen voor grote vlakken Lonicera bodembedekkers (ca 5000!), strakke stroken met Taxus hagen, prachtige "Groene Beuken" in wild verband en niet te vergeten "Portugese Laurier" in kegelvorm. Het resultaat mag er zijn. De foto's geven een goed indruk van het resultaat.


't Sas in Breda

Het woon-winkelgebied ít Sas dat middenin het centrum van Breda, op een steenworp afstand van de Grote Kerk is gelegen, is een winkelgebied in Nederland van ongekende allure. Niet alleen vanwege de idyllische ligging aan een historisch binnenhof met uitzicht op de Grote Kerk. Maar vooral vanwege de bijzondere en sfeervolle architectuur van het plein en het buitengewone aanbod van stijlvolle zaken. In samenwerking met decorateur Martin de Boer en tuinarchitect Jef Verheijen hebben wij dit winkelgebied stijlvol aangekleed.


Particulier Breda

Aan de rand van Breda op een prachtige locatie staat dit bijzondere pand van deze familie. De architect van de familie heeft samen met Trendy Green Design een tuinontwerp gemaakt waarbij speelse elementen gecombineerd met een strakke stijl geresulteerd hebben in een tuin die gezelligheid, rust en eenheid uitstraalt. Trendy Green Design heeft zichzelf met deze tuin overtroffen door gebruik te maken van alle elementen in haar assortiment. Speelse en strakke ornamenten, hagen en exclusieve bomen in prachtige plantenbakken.


Warme Winter Show Zundert

In een sfeervolle boerderij met omliggende tuinen organiseert Decorateur Martin de Boer ieder jaar een Warme Wintershow. De ruimtes van de boerderij zijn ingericht met veel antiek, meubels en bloemwerk. De tuin is een kunststukje van Trendy Green Design. Met een vast team van vijf man zet Martin de Boer een show neer die zelfs in Duitsland bekend is. De show en daarmee ook de tuin zijn ieder jaar anders. Voor Trendy Green Design is dit de jaarlijkse gelegenheid om haar assortiment aan een breed publiek te laten zien. Tevens worden er die dagen planten verkocht. Alles wordt uit de kast getrokken, het is zeker een bezoekje waard!


Particulier Hoogstraten 1

Deze particulier in Hoogstraten had zijn tuin reeds prachtig op orde maar zocht voor een klein stukje grond naast zijn woonhuis naar een invulling. Trendy Green Design heeft hier bewezen om ook met een kleiner budget uit de voeten te kunnen en heeft het stukje grond voorzien van een "Groene Wolk". Deze strook bestaat uit verschillende formaten Buxus bollen die door elkaar heen worden geplant. Op afstand geeft dit het effect van een wolk.


Particulier Galder

De eigenaren van deze prachtige tuin waren zeer tevreden over het ontwerp van Jef Verheijen. Men heeft gekozen voor een weelderige tuin met veel bomen en opvallende ornamenten. Trendy Green Design verzorgde de ornamenten, hagen en bomen. In deze creatie is gebruik gemaakt van taxus en beuken haag, beuken blokken op stam, rode beuken bomen, peren bomen, buxus bollen, lavendel, hosta sieboldiana elegans, hortensia annabel en de bodembedekker is pachysandra terminalis. Kijk rustig naar de foto's en geniet.


Maas-Jacobs BV, Kunststofkozijnen te Zundert

Na de bouw van het nieuwe bedrijfpand heeft Trendy Green Design de volledige groenvoorziening om het gebouw mogen verzorgen. Er is gebruik gemaakt van viburnum davidi in de bakken aan de ingang, de parkeerplaatsen zijn met taxus hagen omzoomt, tussen de parkeerplaatsen is de bodembedekker lonicera nitida maigrun gebruikt en op sommige plaatsen schittert de groene beuk (fagus silvatica).


Particulier Zundert

Het word tijd voor iets nieuws, spannends en kleurrijk, zo moeten de eigenaren van deze schitterende tuin en prachtig pand gedacht hebben. Uiteraard kon Trendy Green Design hun hierbij van dienst zijn. In dit project is gebruik gemaakt van o.a oude perenbomen (conferance), buxus haagjes met daarin vrouwenmantel (alchemilla molis). Als bodembedekker is pachysandra met daartussen hortensia's, hulstbollen en buxus bollen gebruikt. De haag is rode beuk (fagus sylvatica atropurpurea) en geven een geweldige aanblik.


Particulier Hoogstraten 2

De tuin van deze particulier in Hoogstraten leende zich uitstekend voor een grote "Groene Wolk". Daarnaast heeft Trendy Green Design zich hier opnieuw bewezen om van elk formaat tuin een gepaste creatie te maken.