Trendy Green Design verkoopt geen producten maar verkoopt exclusieve, creatieve, levendige en stijlvolle tuinornamenten die met zorg worden uitgezocht, verzorgd en bewerkt.  Drijvende kracht achter dit unieke concept is John Franken. John:"Alle planten, bollen en snoeivormen die ik verzorg zijn alle uniek. Met name de grootte, snoeivorm en kwaliteit maken onze ornamenten zo speciaal."

Op het eigen terrein in het buitengebied van Zundert heeft Trendy Green Design haar "werkplaats", hier worden alle tuinplanten en bomen ondergebracht. Afhankelijk van de grootte worden ze hier 1-5 jaar bewerkt totdat ze naar tevredenheid van John klaar zijn voor hun bestemming. Denkt u hierbij aan Buxusbollen en -spiralen maar ook aan Blauweregens, Druiven, Taxussnoeivormen en Hortensia's.

Daarnaast kweekt John verschillende planten op het omliggende eigen land. De jonge planten wordt hier aangepland en op de juiste wijze verzorgd zodat ze kunnen uitgroeien tot volwaardige hagen, bomen of ornamenten. Het gehele proces neemt afhankelijk van de gewenste grootte 2-7 jaar in beslag.

Elke vorm van een tuin is uniek en daar moet men rekening mee houden bij het tuinontwerp. Trendy Green Design werkt samen met tuinarchitect Jef Verheijen om een tuin haar eigen karakter en stijl te geven. In nauw overleg wordt een tuin ontworpen die volledig voldoet aan de wensen van de klant.
Van iedere bestaande tuin of tuinontwerp kan een beplantingsplan worden gemaakt. In het plan vinden we de te gebruiken planten en bomen terug, de plaatsbepaling en de onderhoudsbehoefte. Wilt u van uw tuin iets exclusief en bijzonders maken? Dan bent u bij Trendy Green Design aan het juiste adres!